Afmetingen

Als woningbezitter wilt u uiteraard maximale ruimtewinst creëren bij het plaatsen van een dakkapel. Wij luisteren naar uw wensen, kijken naar de vorm van uw woning en dak en maken aan de hand daarvan uw dakkapel op maat. Daarbij houden wij bij het fabriceren van een dakkapel rekening met een aantal (overheids)regels.

Indicatie prijs

De verschillende soorten en maten dakkapellen brengen andere prijzen met zich mee. Hierbij spelen ook het gekozen materiaal, de afwerking, de verschillende opties en de dakschuinte een belangrijke rol. Kiest u voor een grotere dakkapel, dan zal de prijs hiervoor uiteraard stijgen. Ook in materiaal is er veel keuze. Wat betreft de aanschafprijs maakt het niet veel uit of u nu kiest voor een houten dakkapel of een kunststof dakkapel.

Voor het onderhoud maakt het wel uit. Een houten dakkapel heeft geregeld onderhoud nodig, vooral verfwerk. Dit is niet kosteloos. Een kunststof dakkapel heeft daarentegen nauwelijks onderhoud nodig, waardoor deze kosten ook lager zijn. Een ander voordeel van een kunststof dakkapel is het een hogere isolatiewaarde heeft. Wat u kiest, is afhankelijk van het soort woning, type dakkapel, afmeting en budget. Wij kunnen u goed adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Gratis en vrijblijvend advies

Wij kunnen een dakkapel plaatsen in elke maat en soort die u wenst, tegen een aantrekkelijke prijs. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor perfecte kwaliteit en een snelle levering.

U bent van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.