Kozijnen kunststof

Zijn uw ramen aan vervanging toe of wilt u een nieuwe uitstraling van uw woning? Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht en uitstraling van uw woning. Franken Dakkapellen heeft daarom een breed assortiment kunststof kozijnen, die passen bij het karakter van uw huis.

Kunststof kozijnen met perfecte uitstraling

Wij werken met kunststof kozijnen van GEALAN. Deze kozijnen kenmerken zich door de perfecte uitstraling. Wilt u een traditioneel Nederlands kozijn, dan past het verdiepte kubus gevormde profiel het beste bij uw woning. Wilt u uw woning een slank en modern aanzicht geven, dan passen de vlakke profielen beter. Onze kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud, zijn goed bestand tegen weersinvloeden, zijn inbraakwerend en bovendien sterk isolerend. Dat biedt vele voordelen: geen tocht, geen onderhoud, lage energiekosten en een comfortabele temperatuur in huis.

Kies uw favoriete kleur

Het oog wil ook wat. De kunststof kozijnen van GEALAN kunt u krijgen in meer dan 80 kleuren. GEALAN vervaardigt de profielen al meer dan 30 jaar met een acrylcolor. Het resultaat is onovertroffen kleureigenschappen en langdurige kleurechtheid. De acrylcolor is krasvast en beschermt tegen schilferen en afbladderen. Het is onlosmakend met het profiel verbonden, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

Voordelen Gealan kozijnen

Onderhoudsarm.
Inbraakwerend conform de strengste Nederlandse eisen.
Geluidswerend.
Ventilatiemogelijkheden.
Leverbaar in meer dan 80 kleuren.

Informatie en advies

Benieuwd wat nieuwe kunststof kozijnen op maat gemaakt kosten of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag.