Kunststof kozijnen met houtnerf

Stelt u zich voor: een kunststof kozijn met dezelfde uitstraling als een houten kozijn. Tegenwoordig worden er kozijnen van kunststof gemaakt met een houtnerf. Dit is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. U heeft de fraaie uitstraling van houten kozijnen en de voordelen van kunststof kozijnen. Zo hoeft u niet meer te schilderen, geeft het een veilig gevoel doordat de kozijnen inbraakwerkend zijn en bespaart u op uw energierekening. Houten kozijnen vervangen door kunststof is een duurzame investering en gaan tientallen jaren mee.

Kunststof kozijnen met een perfecte uitstraling

Franken Dakkapellen werkt al jaren met kozijnen van GEALAN. Kenmerkend voor deze kozijnen is de perfecte uitstraling. Het rechte kubusvormige design met het verdiepte profiel benadrukt de markante uitstraling van de traditionele Nederlandse houten kozijnen.

Kies uw favoriete kleur

Het oog wil ook wat. De kunststof kozijnen van GEALAN kunt u krijgen in meer dan 80 kleuren. GEALAN vervaardigt de profielen al meer dan 30 jaar met een acrylcolor. Het resultaat is onovertroffen kleureigenschappen en langdurige kleurechtheid. De acrylcolor is krasvast en beschermt tegen schilferen en afbladderen. Het is onlosmakend met het profiel verbonden, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

Voordelen Gealan houtnerf kozijnen

Onderhoudsarm. 
Inbraakwerend conform de strengste Nederlandse eisen. 
Geluidswerend. 
Ventilatiemogelijkheden. 
Leverbaar in meer dan 80 kleuren. 

Informatie en advies

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden voor uw woning, de voordelen en prijzen van kunststof kozijnen.