Levering en montage

Bent u op zoek naar een dakkapel voor uw woning? Franken Dakkapellen kan een dakkapel leveren en plaatsen in de maat en soort die u wenst, tegen een aantrekkelijke prijs. Ons vakkundig personeel zorgt voor een perfecte levering en montage.

Levering en montage in heel Nederland

Wij leveren en plaatsen onze, op maat gemaakte, dakkapellen in bijna heel Nederland. Zo monteren wij de dakkapellen o.a. in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Noord Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zuid Holland en Brabant.

Franken Dakkapellen biedt u:

Kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Snelle levering.

Plaatsing van de dakkapel binnen één werkdag.

Mogelijkheid om de dakkapel afgetimmerd en gebruiksklaar op te leveren.

Vergunningaanvraag bij uw gemeente (digitaal en excl. legeskosten en kosten derden).

Mogelijkheid om grof afval mee te laten nemen.

Offerteprijs is inclusief plaatsing en b.t.w.

Gratis en vrijblijvend advies

Meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0525 – 662204 of het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze ruime showroom voor een indruk van onze dakkapellen. Maakt u daarvoor een bezoekafspraak, dan bent u ervan verzekerd dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt een afspraak inplannen via ons telefoonnummer 0525 – 662204 of via info@frankendakkapellen.nl