Verhoogde nok

Bij een dakkapel met een verhoogde nok wordt de nok van uw dak als het ware omhoog getild. De nieuwe daklijn krijgt een andere hellingshoek en is een stuk hoger dan de oude. Aan beide kanten kunnen ramen geplaatst worden. Dit betekent extra ruimtewinst! Deze dakkapel is een fantastische oplossing voor een verdieping waar u de stahoogte wil verhogen. Het effect is vergelijkbaar met dat van een compleet nieuwe verdieping. De verhoogde nok wordt, indien mogelijk, bedekt met de pannen van uw bestaande dak, met bijpassende kant- of gevelpannen.

De verhoogde nok is uitermate geschikt voor daken met een kleine helling en voor daken waarbij twee dakkapellen met plat dak geen uitkomst bieden. Voor dit type dakkapel geldt wel dat er een vergunning nodig is.

Loggia

Geen tuin of buitenruimte? Laat dan aan één kant een loggia maken. Een loggia is een zonnige buitenruimte binnen de gevel, waardoor bijna ieder huis een buiten kan krijgen. Helemaal handig wanneer u geen tuin hebt en een balkon of terras niet mogelijk is.

Informatie & advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte.