Materialen

Dakkapellen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van uw wensen en het soort woning.

Kunststof

Wilt u een dakkapel van de beste kwaliteit en wilt u daar weinig onderhoud aan hebben? Dan kiest u voor een kunststof dakkapel. Een aantal voordelen van een kunststof dakkapel is dat het een lange levensduur heeft, onderhoudsarm is en nauwelijks verkleurd. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden. U heeft volop keuze in afwerking en kleur. Zo kunt u bij de afwerking denken aan een houtnerf, waardoor deze bijna niet te onderscheiden is van een houten dakkapel.

Hout

Kiest u voor een houten dakkapel? Dan kiest u voor een dakkapel met sfeer en een natuurlijke uitstraling. De houten dakkapellen worden door ons op maat gemaakt, zodat het precies past bij de uitstraling van uw huis. Dakkapellen van hout geven een natuurlijke uitstraling. Voor oudere, karakteristieke woningen, monumentale panden of voor woningen van hout of met veel houtwerk is dit de beste keuze.

Onderhoud houten dakkapel

In tegenstelling tot een dakkapel van kunststof heeft een dakkapel van hout wel degelijk onderhoud nodig. Dit onderhoud (vooral verfwerk) is niet kosteloos. Deze kostenpost moet u dan ook niet vergeten wanneer uw keuze op hout valt. De houten dakkapel heeft bij goed en gedegen onderhoud ook een lange levensduur.

Meer weten?

Benieuwd welk model dakkapel het mooist bij uw huis past en van welk type dakkapel u het meeste ruimtewinst hebt? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons daarvoor ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte.