Montage en levering

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor uw woning? Franken Dakkapellen levert goede kwaliteit kunststof kozijnen leveren in vele soorten, maten en kleuren tegen een concurrerende prijs. Ons vakkundig personeel zorgt voor een perfecte montage en een snelle service.

Montage in heel Nederland

Wij leveren en plaatsen onze kunststof kozijnen in bijna heel Nederland. Zo monteren wij de kozijnen o.a. in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Noord Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zuid Holland en Brabant.

Franken Dakkapellen biedt u:

Kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Snelle levering.
Plaatsing vaak binnen één werkdag (afhankelijk van het aantal te plaatsen kozijnen).
Mogelijkheid om grof afval mee te laten nemen.
Offerteprijs is inclusief plaatsing en b.t.w.

Gratis en vrijblijvend advies

Meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0525 – 662204 of het contactformulier in te vullen. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over alle mogelijkheden.

U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom voor een indruk van onze kunststof kozijnen. Neem dan wel even contact met ons op voor een bezoekafspraak. Dan bent u ervan verzekerd zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.