Prefab dakkapellen

Uit een onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat een dakkapel (prefab of op maat) één van de beste investeringen is die u kunt doen in uw woning. Een dakkapel tovert onbruikbare hoeken om tot leefbaar woonvolume en geeft een optimale lichtinval. Tegenwoordig heeft u in de meeste gevallen geen vergunning meer nodig om een dakkapel te kunnen plaatsen.

Onze dakkapellen worden gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije materialen met hoge isolatiewaarden en hebben daardoor een hoogwaardig wooncomfort. Onze vakkundige medewerkers plaatsen de dakkapel in de meeste gevallen in slechts één dag. Ook kunt u ervoor kiezen dat zij de binnenzijde van de dakkapel volledig afwerken en aftimmeren, zodat u een volwaardige slaapkamer of studieruimte heeft aan het eind van de dag.

Renovatie en uitbreiding

Heeft uw oude dakkapel slechts een renovatie nodig? Ook dan gebruiken wij hoogwaardige, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Uw dakkapel is onderhoudsarm, goed geïsoleerd en gaat weer een leven lang mee.

Indicatie prijs

De verschillende soorten en maten dakkapellen brengen andere prijzen met zich mee. Gekozen materiaal, de afwerking, de verschillende opties en de dakschuinte spelen ook een belangrijke rol. Wat u kiest, is afhankelijk van het soort woning, type dakkapel, afmeting en budget. Wij kunnen u goed adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Meer weten?

Benieuwd welk model dakkapel het mooist bij uw huis past en van welk type dakkapel u het meeste ruimtewinst hebt? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons daarvoor ook bellen op 0525-662204. 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte.