Prijzen

Prijzen dakkapellen

Bij Franken Dakkapellen kunt u rekenen op dakkapellen van hoge kwaliteit tegen goede, concurrerende prijzen. Alle materialen die wij gebruiken voor onze dakkapellen zijn van hoge kwaliteit, daar kunt u van op aan. Onze dakkapellen zijn bijna allemaal maatwerk, daarom kiezen wij voor duidelijkheid: geen prijsindicatie, maar meteen een scherpe, marktconforme prijs voor de beste kwaliteit.

Prijzen kunststof kozijnen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in productie en montage van kunststof kozijnen. Voor onze kunststof kozijnen hebben wij bewust gekozen voor het GEALAN profiel. GEALAN is in Europa één van de marktleiders en levert een innovatief en breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige profielen. Zij hebben een uniek recycling-concept waarbij PVC producten ecologisch verantwoord worden hergebruikt (Cradle to Cradle). GEALAN is voortdurend in ontwikkeling en daardoor kunnen wij belangrijke nieuwe eisen blijven voldoen: energieprestatienormen, driedubbele beglazing en steeds lager wordende U-waarden. Dit alles tegen een goede, concurrerende prijs!

Vrijblijvend advies

Heeft u interesse? Kom langs in onze ruime showroom. Daar kunt u de extra ruimte van een dakkapel ervaren en krijgt u een indruk van de materialen die wij gebruiken. Maak daarvoor een bezoekafspraak zodat u ervan verzekerd bent dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.
U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!