De voordelen

Dakkapellen geven u een paar belangrijke voordelen. Eén voordeel is dat een dakkapel meer ruimte geeft. Bij alleen een dakraam wordt er een optische ruimtewinst gecreëerd, door de extra lichtinval. Bij een dakkapel is dit niet alleen de optische ruimtewinst door extra lichtinval, maar ervaart u ook daadwerkelijk meer ruimte. Een dakkapel biedt veel meer vrijheid om te lopen en te staan.

Waardestijging woning door meer ruimte

Doordat u daadwerkelijk meer ruimte creëert, vergroot u de waarde van de desbetreffende ruimte en daarmee de waarde van uw hele woning. Licht, ruimte en de beleving hiervan zijn belangrijke criteria bij het bepalen van de waarde van een woning. Daarnaast hebben onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde. Het gaat dus niet alleen om een goede investering in uw woning voor uzelf, maar ook voor de toekomst.

Minder onderhoud

Een ander voordeel wat een dakkapel van Franken u biedt, is winst in onderhoud. Bij Franken Dakkapellen werken we alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Voorheen werden nagenoeg alle dakkapellen uitgevoerd in hout.

Tegenwoordig kiezen onze klanten steeds vaker voor kunststof, een zeer goed en onderhoudsvriendelijk alternatief. Kunststof heeft geen periodieke schilderbeurt nodig. De kunststoffen van de merken Trespa en Keralit behoren tot duurzame en milieuvriendelijke soorten gevelbekleding.

Deze kunststoffen zijn verkrijgbaar in bijna alle (RAL)kleuren en kunnen een natuurgetrouwe houtstructuur met oppervlaktenerf hebben. De materialen trekken niet krom onder invloed van vocht en/of zonnewarmte en worden niet aangetast door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Vrijblijvend advies

Meer weten over de verschillende mogelijkheden van dakkapellen? U bent van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op 0525 662204 of een offerte aanvragen. Wij adviseren u graag.