Werken bij

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor een werkplaatsmedewerker. Klik hier voor meer informatie over de vacature werkplaatsmedewerker.

Werken bij Franken Dakkapellen

Op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende baan als dakkapellenspecialist? Kom dan werken bij Franken Dakkapellen. Franken Dakkapellen is een dakkapelspecialist waar klantgericht werken, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke klantbenadering, het traditioneel opbouwen van een dakkapel en voor producten van een hoge kwaliteit. Uiteraard kunnen wij dit niet leveren zonder goed en gekwalificeerd personeel. Wij zijn geregeld op zoek naar enthousiaste, vakkundige medewerkers, leerlingen en/of stagiaires.

Onze werkwijze

Mensen die geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening en dakkapellen vragen op diverse manieren aanvullende informatie en advies aan. Voor we een dakkapel op maat ontwerpen en bouwen, bezoeken we de klant thuis, luisteren we naar zijn wensen, tonen we de opties en beoordelen we de bouwkundige mogelijkheden. Ook meten we de dakkapel in, denken mee en geven advies. Na de opdracht wordt de dakkapel op de afgesproken datum in één dag vakkundig geplaatst.

Herken jij je hierin en wil je voor Franken Dakkapellen werken? Kijk dan bij onze huidige vacatures. Staat jouw baan er niet bij, maar lijkt het je wel een uitdaging om voor ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie.

sbb-beeldmerk-fc