Dakopbouw

Een complete etage extra!

Heeft u niet voldoende ruimte in huis, maar wilt u niet verhuizen? Dan kan een dakopbouw de oplossing zijn. U kan in één klap 33% meer woonruimte krijgen! Een opbouw over de gehele oppervlakte levert ruimte op voor twee of drie slaapkamers en/of bijvoorbeeld een badkamer. Dit levert niet alleen meer leefruimte op, maar ook de waarde van uw woning zal hierdoor stijgen.

Een dakopbouw kan in vele varianten uitgevoerd worden. Een deel van de bestaande gevel kan bijvoorbeeld worden opgetrokken en gaat via een stukje schuin dak over in het platte dak. Uw schuine dak kan in zijn geheel vervangen worden voor een plat dak. En heeft u geen tuin of balkon, denk dan eens aan een loggia. Een loggia is een zonnige buitenruimte binnen de gevel, waardoor bijna ieder huis een buiten kan krijgen. Er zijn vele varianten mogelijk.

Informatie & advies

Wij informeren en adviseren u graag hierover. Voor het plaatsen van een dakopbouw is er altijd een vergunning van de gemeente nodig. U kunt deze vergunning zelf aanvragen. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen.

Meer weten? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte.