Vacature werkplaatsmedewerker

Franken Dakkapellen & Gevels is op zoek naar een nieuwe collega! Ben je handig, wil je leren en heb je enige ervaring op het gebied van timmerwerk? Houd jij van zelfstandig werken, maar kun je ook goed samenwerken? Dan is dit de baan voor jou!

 

Over Franken Dakkapellen & Gevels

Franken Dakkapellen & Gevels is een dakkapelspecialist waar klantgericht werken, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke klantbenadering, het traditioneel opbouwen van een dakkapel, het professioneel plaatsen van gevelkozijnen en voor producten van een hoge kwaliteit. Voor we een dakkapel op maat ontwerpen en bouwen en/of gevelkozijnen maken, bezoeken we de klant thuis, luisteren we naar zijn wensen, tonen we de opties en beoordelen we de bouwkundige mogelijkheden. Ook meten we de dakkapel in, denken mee en geven advies. Na de opdracht worden de werkzaamheden op de afgesproken datum vaak in één dag vakkundig geplaatst. Uiteraard kunnen wij dit niet leveren zonder goed en gekwalificeerd personeel.

 

En nu jij

Als werkplaatsmedewerker bij Franken dakkapellen & gevelkozijnen zorg je ervoor dat de dakkapellen op maat worden gemaakt en in elkaar gezet ter voorbereiding op de plaatsing. Je bent gemotiveerd, je hebt een goede werkhouding en een technisch inzicht. Een timmeropleiding en/of timmervaardigheden zijn een pré. Uiteraard heb je een klantgerichte en servicegerichte instelling.

 

Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan in een groeiend familiebedrijf
  Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
De mogelijkheid om je te ontwikkelen  
Werken binnen een leuk team  
Zelfstandig werken met verantwoordelijkheden

 

Kortom, ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief naar Franken Dakkapellen & Gevels, t.a.v. Albert Beens, Noorderbreedte 7, 8081 PX Elburg of per mail naar info@frankendakkapellen.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Albert op 0525 – 662204.