Vacature monteur Dakkapellen

Franken Dakkapellen & Gevels is op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij die zelfstandige en servicegerichte dakkapellenmonteur? Heb je al enige ervaring of sta je aan het begin en wil je het vak leren? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Over Franken Dakkapellen & Gevels

Franken Dakkapellen & Gevels is een dakkapelspecialist waar klantgericht werken, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke klantbenadering, het traditioneel opbouwen van een dakkapel, het professioneel plaatsen van gevelkozijnen en voor producten van een hoge kwaliteit. Voor we een dakkapel op maat ontwerpen en bouwen en/of gevelkozijnen maken, bezoeken we de klant thuis, luisteren we naar zijn wensen, tonen we de opties en beoordelen we de bouwkundige mogelijkheden. Ook meten we de dakkapel in, denken mee en geven advies. Na de opdracht worden de werkzaamheden op de afgesproken datum vaak in één dag vakkundig geplaatst. Uiteraard kunnen wij dit niet leveren zonder goed en gekwalificeerd personeel.

En nu jij

Als monteur dakkapellen & gevelkozijnen kom je bij onze klanten thuis waar je dagelijks helpt bij het plaatsen van (prefab) dakkapellen, dakramen en gevelkozijnen. Ook doe je kleine zolderverbouwingen. Je bent jong, gemotiveerd en je hebt een goede werkhouding. Je schrikt niet terug van fysiek zwaar werk en hebt technisch inzicht. Een timmeropleiding en/of timmervaardigheden zijn een pré. Uiteraard heb je een klantgerichte en servicegerichte instelling.

Wat bieden wij je?

Franken Dakkapellen & Gevels is een groeiend bedrijf. Wij bieden jou:

Een uitdagende baan in een groeiend familiebedrijf.
Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
De mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Werken binnen een leuk team.
Zelfstandig werken met verantwoordelijkheden. 

Kortom, ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief naar Franken Dakkapellen & Gevels, t.a.v. Albert Beens, Noorderbreedte 7, 8081 PX Elburg of per mail naar info@frankendakkapellen.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Albert op 0525 – 662204.