Waarom Franken Dakkapellen

Meer ruimte in uw huis en op zoek naar een dakkapel? Franken Dakkapellen is al meer dan 30 jaar de specialist in het plaatsen van allerlei soorten dakkapellen. Binnen één dag heeft u meer ruimte in uw huis!

Meer ruimte

Een manier voor meer ruimte in huis is het laten plaatsen van een dakopbouw of dakkapel. Een nieuwe dakopbouw of -kapel is een mooie oplossing en zorgt voor waardestijging van uw woning. Franken Dakkapellen heeft ruime ervaring met diverse oplossingen voor dakopbouwen en dakkapellen.

Bij de ontwikkeling van een dakopbouw of dakkapel gaan wij uit van een duurzame oplossing. Wij werken met goede materialen en zorgen voor een optimale isolatie van de dakopbouw of dakkapel. Hiermee bent u verzekerd van een langdurige oplossing en kwaliteitswerk.

Bij het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw wordt er op hoogte gewerkt. Dit kan voor tijdelijke overlast van de omgeving zorgen. Franken Dakkapellen is dat gewend en is ook gewend om in drukke (winkel)straten te werken.

Daarnaast moet er in sommige gevallen een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij ondersteunen u met de vergunningen en informatievoorziening naar de omwonenden. Franken Dakkapellen zorgt hiermee voor een plezierige ontwikkeling van uw idee voor een dakopbouw of -kapel.

Gratis en vrijblijvend advies

Wij kunnen een dakkapel plaatsen in de maat en soort die u wenst, tegen een aantrekkelijke prijs. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor perfecte kwaliteit en een snelle levering. Bel ons gerust op 0525-662204 voor een afspraak, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom in Elburg.

U bent van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Neem dan contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.