Veiligheid en kwaliteit

Kwaliteit

Bij het bouwen van een dakkapel komt vakmanschap kijken. Het is dan ook echt werk voor een vakspecialist. Franken Dakkapellen heeft meer dan 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van dakkapellen. Hierdoor kunnen wij dit vakmanschap waarborgen.

Veiligheid

Daarnaast kunnen wij ook de veiligheid van onze medewerkers garanderen, doordat zij zich volledig kunnen toeleggen op de specifieke werkzaamheden die horen bij het bouwen van een dakkapel. Dit betekent dat zij uitgebreide materialenkennis hebben en het traditionele vakwerk als de nieuwste verwerkingstechnieken tot in de puntjes beheersen.

Uiteraard maken wij bij Franken Dakkapellen gebruik van de modernste gereedschappen en werken wij volgens de actuele arbo-voorschriften. Dit alles komt ten goede aan de kwaliteit van ons product.

Montage Keurmerk

Bedrijven mogen het Montage Keurmerk voeren wanneer zij voldoen aan de strenge criteria en de trainingen hebben gevolgd welke door SKH gecertificeerd zijn. Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van montage en uitvoering van hun daglichtproduct, hiermee is aantoonbaar dat volgens bouwbesluit, wet en regelgeving vakkundig gemonteerd is waardoor de garantie gedekt is.

Het keurmerk voor gecertificeerde inbouw van daglichtproducten in het hellende en platte dak. Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zet zich in voor kwaliteitsbewaking en verbetering op het gebied van de montage daglichtproducten in het hellend of platte dak, zoals dakkapellen en dakramen. 

image004

Gratis en vrijblijvend advies

Meer weten over de mogelijkheden van onze dakkapellen en onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.