Over Franken

Al meer dan 30 jaar is Franken Dakkapellen gespecialiseerd in het maken en monteren van dakkapellen. Vanaf het begin heeft Franken Dakkapellen zich toegespitst op het vervaardigen en plaatsen hiervan. Al onze monteurs hebben de een ruime kennis en ervaring. Op deze manier kunnen wij u een topproduct van uitstekende kwaliteit garanderen.

De volledige ontwikkeling, voorbereiding en/of productie van elke dakkapel wordt gedaan in onze modern uitgeruste werkplaats. Door deze manier van werken, kunnen wij, over het algemeen genomen, de dakkapel binnen één dag plaatsen. Ook plaatsen wij kozijnen, vensterbanken en optionele producten, zoals screens. Daarvoor maken wij gebruik van het complete assortiment van gespecialiseerde topmerkfabrikanten in Europa.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Graag nodigen wij u uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte!