Soorten dakkapellen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Bij ons heeft u een grote keuze in soorten, maten, kleuren en materialen voor uw  dakkapel. U bent van harte welkom in onze showroom in Elburg.

Plaatsing dakkapel

Franken Dakkapellen monteert al haar kapellen binnen één dag. De huidige regelgeving maakt het mogelijk dat veel dakkapellen zonder vergunning geplaatst kunnen worden. Hierdoor wordt de tijd tussen de keuze voor een dakkapel en de plaatsing ervan verkort.

Meer ruimte met een dakkapel

U wint met een dakkapel extra ruimte door de uitbouw. Daarnaast ervaart u met een dakkapel meer lichtinval. Een dakkapel biedt dus meer optische en fysieke ruimte.

Gratis en vrijblijvend advies

Wij kunnen een dakkapel plaatsen in alle maten en soorten die u wenst tegen een aantrekkelijke, concurrerende prijs. Onze vakkundige medewerkers zorgen voor perfecte kwaliteit en een snelle levering.

Bel ons gerust op 0525-662204 voor het maken van een afspraak, vraag een offerte aan of kom geheel vrijblijvend kijken in onze ruime showroom in Elburg.
Wilt u de showroom bezoeken? Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.