Verlegde nok

Bij een dakkapel met een verlegde nok wordt de nok naar boven verlegd. De verhoogde daklijn van de dakkapel loopt in dezelfde lijn als het bestaande dak. Aan de andere zijde van het dak wordt het dakvlak verlengd tot aan de nieuwe nok. De dakkapel wordt bedekt met pannen van uw bestaande dak, met bijpassende kant- of gevelpannen.

Ruimtelijk effect

Een dakkapel met een verlegde nok heeft een zeer ruimtelijk effect, zowel in gebruikersruimte als in hoogte. Deze dakkapellen zijn zeer geschikt voor daken met een kleine helling en verdiepingen met een beperkte stahoogte. Met een verlegde nok wordt de stahoogte direct verbeterd. Dit is tevens en goede oplossing voor daken waarbij een dakkapel met een plat dak niet mogelijk is. Voor dit type dakkapel is het aanvragen van een vergunning bijna altijd noodzakelijk. U kunt deze vergunning zelf aanvragen bij uw gemeente of wij kunnen dit voor u uit handen nemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom. Daar kunt u het effect van verschillende soorten dakkapellen ervaren! Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden.