Dakopbouw

Een complete etage extra!

Heeft u niet voldoende ruimte in huis, maar wilt u niet verhuizen? Dan kan een dakopbouw de oplossing zijn. U kan in één klap 33% meer woonruimte krijgen! Een opbouw over de gehele oppervlakte levert ruimte op voor twee of drie slaapkamers en/of bijvoorbeeld een badkamer. Dit levert niet alleen meer leefruimte op, maar ook de waarde van uw woning zal hierdoor stijgen.

Een dakopbouw kan in vele varianten uitgevoerd worden. Een deel van de bestaande gevel kan bijvoorbeeld worden opgetrokken en gaat via een stukje schuin dak over in het platte dak. Uw schuine dak kan in zijn geheel vervangen worden voor een plat dak.

Loggia

En heeft u geen tuin of balkon, denk dan eens aan een loggia. Een loggia is een zonnige buitenruimte binnen de gevel, waardoor bijna ieder huis een buiten kan krijgen. Er zijn vele varianten mogelijk.

Informatie & advies

Wij informeren en adviseren u graag hierover. Voor het plaatsen van een dakopbouw is er altijd een vergunning van de gemeente nodig. U kunt deze vergunning zelf aanvragen. Wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen.

Meer weten? Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of kom langs in onze ruime showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien!
Indien u een bezoek wil brengen aan onze showroom maak dan een bezoekafspraak. Dan bent u ervan verzekerd dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. Dit kunt u doen door ons te bellen op 0525 – 662204 of een mail te sturen aan: info@frankendakkapellen.nl. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.