Plat dak

De dakkapel met een plat dak is een bekend gezicht. Dat is niet voor niets: deze dakkapellen bieden pure winst in licht en ruimte en kunnen vaak zonder vergunning worden geplaatst.

Een dakkapel met een plat dak geeft uw kamer vaak veel extra ruimte. De daadwerkelijke ruimtewinst is afhankelijk van de dakhelling van het originele dak.

Vergunning nodig?

Dit type dakkapel kan bijna altijd zonder vergunning geplaatst worden op de achterzijde van de woning. Vanzelfsprekend is plaatsing aan de voorzijde van het huis ook mogelijk. Afhankelijk van de wet- en regelgeving in uw woonplaats dient u hiervoor een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Uiteraard kunnen wij deze aanvraag voor u verzorgen. Wij hebben hier ruime ervaring in.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te komen bezoeken. Neem contact met ons op voor een bezoekafspraak, dan weet u zeker dat er een deskundige medewerker aanwezig is die al uw vragen kan beantwoorden. U kunt ons ook bellen op 0525-662204. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of het opvragen van een offerte.