Vacature werkplaatsmedewerker (fulltime)

Franken Dakkapellen & Gevels is op zoek naar een nieuwe collega: een werkplaatsmedewerker! Ben je handig, wil je leren en heb je enige ervaring op het gebied van timmerwerk? Houd jij van zelfstandig werken, maar kun je ook goed samenwerken? Dan is dit de baan voor jou!

Over Franken Dakkapellen & Gevels

Franken Dakkapellen & Gevels is een dakkapelspecialist waar klantgericht werken, vakmanschap en service hoog in het vaandel staan. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke klantbenadering, het traditioneel opbouwen van een dakkapel, het professioneel plaatsen van gevelkozijnen en voor producten van een hoge kwaliteit. Voor we een dakkapel op maat ontwerpen en bouwen en/of gevelkozijnen maken, bezoeken we de klant thuis, luisteren we naar zijn wensen, tonen we de opties en beoordelen we de bouwkundige mogelijkheden. Ook meten we de dakkapel in, denken mee en geven advies. Na de opdracht worden de werkzaamheden op de afgesproken datum vaak in één dag vakkundig geplaatst. Uiteraard kunnen wij dit niet leveren zonder goed, gekwalificeerd en servicegericht personeel.

En nu jij

Als werkplaatsmedewerker bouw je samen met collega’s de dakkapellen op. In onze werkplaats worden de dakkapellen in elkaar gezet en klaargemaakt voor plaatsing. Je bent jong, gemotiveerd en je hebt een goede werkhouding. Je schrikt niet terug van fysiek zwaar werk en hebt technisch inzicht. Een timmeropleiding en/of timmervaardigheden zijn een pré, maar is niet noodzakelijk. Uiteraard heb je een klantgerichte en servicegerichte instelling.

Wat bieden wij je?

Franken Dakkapellen & Gevels is een groeiend bedrijf. Wij bieden jou:

Een uitdagende, fulltime baan in een groeiend familiebedrijf. 
Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
De mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Werken binnen een leuk team.
Zelfstandig werken met verantwoordelijkheden. 

Kortom, zie jij jezelf al aan het werk in onze werkplaats? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je sollicitatiebrief voor 31 januari naar Franken Dakkapellen & Gevels, t.a.v. Albert Beens, Noorderbreedte 7, 8081 PX Elburg of per mail naar info@frankendakkapellen.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Albert op 0525 – 662204.